Курсове за водачи на МПС КУРСОВЕ ЗА ВОДАЧИ НА МПС Курсове за придобиване на правоспособност за управление на МПС
ОЩЕ
Автосимулатор АВТОСИМУЛАТОР Запазване на часове за автосимулатор
ОЩЕ
Полигон ПОЛИГОН Запазване на часове за полигон
ОЩЕ
ГТП ГТП Запазване на часове за Годишен Технически Преглед
ОЩЕ
Галерия ГАЛЕРИЯ Учебни автомобили, камиони, автобуси на фирма "Данаил Димитров"
ОЩЕ
Придобиване на категория

За графика на започване на курсовете, виж раздел "Предстоящи обучения"

Учебен център "ДАНАИЛ ДИМИТРОВ"организира и провежда курсове от всички категории, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди.
При нас работят утвърдени специалисти с богат опит и доказани педагогически умения. Учебният център разполага с нов, покриващ критериите на всеки курсист разнообразен автопарк, отлична собствена материална база по теория със специализирани учебни кабинети, оборудвани по всички съвременни европейски изисквания, офис и помещение за отдих на нашите клиенти. За категориите, за които при практическата подготовка е необходима учебна площадка, разполагаме със собствен учебен полигон, отговарящ на нормативните изисквания за съответната категория.

Ние предлагаме още:Категория AM
Свидетелство за управление на МПС от категория "AM" ви дава право да управлявате мотопед до 50 куб. см. и конструктивна максимална скорост до 45 км/ч.
За да започнете курса се изискват навършени 15 години и 11 месеца, лична карта, снимка и диплома за основно образование.
Изпитът е теоретичен - решаване на изпитни листовки и практически - управление на мотопед на полигон и в градски условия.

Категория A1
Свидетелство за управление на мотоциклети с работен обем на двигателя до 125 куб.см.
За да започнете курса се изискват: навършени 15 години и 9 месеца, лична карта, оригинал на диплома за основно образование и една снимка.
Изпитът е теоретичен - решаване на изпитни тестове и практически - управление на мотоциклет на полигон и в градски условия.

Категория A
Свидетелство за управление на МПС от категория "А" ви дава право да управлявате мотоциклет над 50 куб.см.
За да започнете курса се изискват навършени 24 години, свидетелство за управление на МПС от категория „В”, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование, една снимка.
Изпитът е практически – полигон и управление на мотоциклет в градски условия.

Категория B
Свидетелство за управление на МПС за категория "В" ви дава право да управлявате леки, лекотоварни и товарни автомобили с допустима максимална маса до 3,5 тона и до 8 места за сядане без мястото на водача.
За да започнете курса за категория "В" се изискват навършени 17 години и 9 месеца, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование, една снимка.
Изпитът е теоретичен – решаване на изпитни листовки и практически – управление на лек автомобил в градски условия.

Категория BE
Свидетелство за управление на МПС за категория "ВЕ" ви дава право да управлявате състав от пътни превозни средства, с теглещо моторно превозно средство от категория "B" и ремарке с допустима максимална маса над 750 кг.
За да започнете курса за категория "ВЕ" се изискват свидетелство за управление на МПС от категория "B", оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование, снимка.
Изпитът е практически - полигон и управление на автомобил с ремарке в градски условия.

Категория C
Свидетелство за управление на МПС за категория "С" ви дава право да управлявате товарен автомобил с допустима максимална маса над 3,5 тона.
За да започнете курса се изискват навършени 21 години, свидетелство за управление на МПС от категория "В", удостоверение за психологическа годност за категория "С", снимка и оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.
Изпитът е теоретичен – решаване на изпитни листовки и практически – управление на товарен автомобил в градски условия.

Категория CE
Свидетелство за управление на МПС за категория "СЕ" ви дава право да управлявате състав от пътни превозни средства, с теглещо моторно превозно средство от категория "С" и ремарке с допустима максимална маса над 750 кг.
За да започнете курса се изискват навършени 21 години, да притежавате правоспособност за управление и стаж като водач на МПС от категория "C", не по-малко от една година, снимка, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.
Изпитът е теоретичен – решаване на изпитни листовки и практически – полигон и управление на товарен автомобил с ремарке в градски условия.

Категория D
Свидетелство за управление на МПС за категория "D" ви дава право да управлявате автомобили, предназначени за превоз на пътници с над 8 места за сядане.
За да започнете курса се изискват навършени 24 години, да притежавате правоспособност за управление и стаж като водач на МПС от категория "C", не по-малко от две години, удостоверение за психологическа годност за категория "D", снимка, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.
Изпитът е теоретичен – решаване на изпитни листовки и практически – управление на автобус в градски условия.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ЯДРОТО
Описание:Module 'imagick' already loaded
Файл:Unknown
Ред:0